Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!
Στείλτε μας το μήνυμα σας

  Ανακαίνιση εξωτερικού τοίχου με αρτιφισιέλ (επίχρισμα τεχνητού λίθου)

  Ανακαίνιση εξωτερικά σε κτήριο στο Νέο Κόσμο με ανάγλυφο επίχρισμα με την τεχνική που ονομάζεται ‘τεχνική αρτιφισιέλ’ (ή επίχρισμα τεχνητού λίθου).

  Η τεχνική αυτή ήταν πολύ διαδεδομένη κατά τις δεκαετίες 60 και  70 και δεν χρειαζόταν χρωματισμό. Η τεχνοτροπία αυτή θα πρέπει να διατηρηθεί, καθώς αντιπροσωπεύει την αρχιτεκτονική των αστικών πολυκατοικιών των περασμένων δεκαετιών.

  Όμως, πολλοί ιδιοκτήτες διαμερισμάτων αγνοούν τον τρόπο συντήρησης των επιφανειών αυτών και προχωρούν σε χρωματισμούς με πλαστικά χρώματα. Η λύση αυτή είναι μεν πιο εύκολη αλλά είναι προσωρινή, και έτσι σε σύντομο χρονικό διάστημα οι τοίχοι χρειάζονται πάλι βάψιμο και συντήρηση. Η ενδεδειγμένη λύση είναι ο ειδικός καθαρισμός, ο εμποτισμός ειδικού χρώματος και αδιαβροχοποίηση.

  Μετά από τον καθαρισμό πραγματοποιήσαμε ειδικό εμποτισμό με ειδικό φυσικό χρώμα, ώστε να μην αλλοιώσει την επιφάνεια και να μην κλείσει τους πόρους. Τέλος, έγινε ο εμποτισμός ειδικού αδιαβροχοποιητικού, το οποίο δε δημιουργεί φιλμ και είναι αόρατο.

  • Τοποθεσία

   Ιδιωτική Οικία

  • Size

   16,420 m2

  • Services

   Architecture, Master Planning